• S’ka produkte në shportë.

Course Curriculum

FILOZOFI
Ç’është filozofia? Details FREE 00:03:00
Tri pyetje për filozofinë Details 00:00:00
Çfarë mund të filozofojmë? – Prof. Hysamedin Feraj Details 00:00:00
Filozofia, Qytetërimi dhe Bashkëkohësia – Prof. Rizvan Sulejmani Details 00:00:00
Filozofia e çarshisë së Shkupit Details 00:00:00
Moderniteti, Terrori dhe Ballkani – Risto Sollunçev Details 00:00:00
Filozofia dhe Shkolla e Miletit – Latif Mustafa Details 00:00:00
Herakliti dhe Parmenidi – Latif Mustafa Details 00:00:00
Pitagora – Latif Mustafa Details 00:00:00
Emisioni i dhjetë – Details 00:00:00
Apologjia e Ballkanit – Akad. Ferid Muhić Details 00:00:00
Arti, revolta dhe liria – Arsim Zekolli Details 00:00:00
Protesta dhe aktivizmi qytetar – Arbër Zaimi Details 00:00:00
Zenoni dhe parasokratikët e fundit – Latif Mustafa Details FREE 00:00:00
Arkeologjia, identiteti dhe Ballkani – Nikos Chausidis Details 00:00:00
Filozofia dhe Filmi – Stefan Sidovski Details 00:00:00
Radikalizmi dhe Terrorizmi – Gerta Zaimi Details 00:00:00
“Urtësia – Rrënja e Traditës” – Edin Lohja Details 00:00:00
Logjika dhe Filozofia – Ana Dimishkovska Details 00:00:00
Edukimi i Qytetarit – Latif Mustafa Details 00:00:00
Emisioni i XXIII – Kultura dhe Qyteti – Ilija Aceski Details 00:00:00
Emisioni i XXIV – Ndërveprimet qytetërimore – Adnan Tekshen Details 00:00:00
Emisioni i XXV – Dita Botërore e Filozofisë – Slobodan Divjak & Ivan Djeparoski Details 00:00:00
Emisioni i XXVI – Morali, Etika dhe Përgjegjësia – Dejan Donev Details 00:00:00
Emisioni i XXVII – Estetika dhe e bukura – Metin Izeti Details 00:00:00
Emisioni XXVIII – Filozofia dhe vdekja e Sokratit – Latif Mustafa Details 00:00:00
Emisioni XXX – Vetja dhe Tjetri – Ali Pajaziti Details 00:00:00
Emisioni i XXXI – Midis Vetes dhe Tjetrit – Enis Sulstarova Details 00:00:00
Emisioni XXXIII – Filozofia e Artit dhe e Bukura – Ivan Djeparoski Details 00:00:00
Emisioni XXXII – Demokracia – Mirjana Maleska Details 00:00:00
Emisioni i XXXIV – Vetja dhe Tjetri në historiografinë Shqiptare – Doan Dani Details 00:00:00
Emisioni i XXXV – Filozofia analitike – Vlladimir Davcev Details 00:00:00
Dita botërore e filozofisë – Universiteti Details 00:00:00
Filozofia Ruse dhe Dostojevski Details 00:00:00
Leximi, Letërsia dhe Filozofia – Agim Baçi Details 00:00:00
E djathta dhe Konservatorizmi – Fitim Zekthi Details 00:00:00
Nënvetëdija, Psikologjia dhe Politika – Adelina Marku Details 00:00:00
E majta, Marksi dhe Marksizmi – Arlind Qorri Details 00:00:00
Njeriu, Antropologjia dhe Kultura – Maja Muhic Details 00:00:00
Kriza e etikës njerëzore – Giuliano Di Bernardo Details 00:00:00
Semiotika – Bujar Hoxha Details 00:00:00
Sfidat identitare të shqiptarëve pas Luftës së Ftoftë – Rizvan Sylejmani Details 00:00:00
Republika në udhëkryq – Gëzim Selaci Details 00:00:00
Filozofia dhe Pop-kultura – Boshko Karaxhov Details 00:00:00
Feminizmi – Nafie Selmani, Diana Tahiri, dhe Farije Dauti Details 00:00:00
Ballafaqimi me të kaluarën – Latif Mustafa Details 00:00:00
Festivali, Filmi dhe Filozifa – Ana Dishlieska Mitova Details 00:00:00
Jasmina Poposka – Platoni Details 00:00:00
David M. Larsson – Filozofia për fëmijë Details 00:00:00
Ferid Muhiq – Bota si karantinë e lebrozëve dhe Dren Zherka – Echo Details 00:00:00
Shemsi Krasniqi – Ekokultura Details 00:00:00
Denko Skalovski – 7 Koncepte Details 00:00:00
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.