Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Klasa 9

Filtrat

Kategori

Niveli

Vlerësimi

Gjuha Shqipe & Gjuhe te Huaja
Falas
Kimi
292.5
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 9 Hyrje në kiminë organike. Komponimet organike të karbonit Karboni, element përbërës i të gjitha komponimeve or...
Mesatar
33 Leksione
292.5
Klasa 9
576.16
Falas
BashkĂ«sia e numrave natyrorĂ« – VetitĂ« BashkĂ«sia e numrave tĂ« plotĂ« BashkĂ«sia e numrave racionalĂ« BashkĂ«sia e numrave irracionalĂ«. BashkĂ«sia e...
Mesatar
35 Leksione
576.16
Fizikë
194.9
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 9 Lëvizja rrethore Detyra dhe ushtrime Viskoziteti i lëngjeve Lëvizja e lëngjeve ideale Lëvizja periodike Ekuac...
Mesatar
13 Leksione
194.9