Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizika Klasa 9

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 9 Lëvizja rrethore Detyra dhe ushtrime Viskoziteti i lëngjeve Lëvizja e lëngjeve ideale Lëvizja periodike Ekuacioni i kontinuitetit Krijimi i valëve dhe llojet e tyre Karakteristikat e valëve Llojet e Ekuilibrimit Monmenti i forcës. Llozi në ekuilibër Shpejtësia e valës detyrë numerike Shpejtësia e valës 1 Shpejtësia e […]

1 193 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 9
Lëvizja rrethore
Detyra dhe ushtrime
Viskoziteti i lëngjeve
Lëvizja e lëngjeve ideale
Lëvizja periodike
Ekuacioni i kontinuitetit
Krijimi i valëve dhe llojet e tyre
Karakteristikat e valëve
Llojet e Ekuilibrimit
Monmenti i forcës. Llozi në ekuilibër
Shpejtësia e valës detyrë numerike
Shpejtësia e valës 1
Shpejtësia e valës 2
Thyerja e dritës. Reflektimi total

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

194.9
13 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.