Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Klasa 11

Filtrat

Kategori

Niveli

Vlerësimi

Teksti “Letërsia 11” është konceptuar si në strukturë dhe në përmbajtje sipas një mënyre t...
Mesatar
25 Leksione
Filozofi
418.29
Falas
Metoda e studimit të filozofisë 1. Hartimi i kronologjisë kohore. 2. Klasifikimi i ideve, sipas periudhave historike. 3. Njohja e ku...
Mesatar
53 Leksione
418.29
TEMATIKA I PARAHISTORIA DHE ANTIKITETI NË TERRITORET SHQIPTARE ‱ Identifikon ekzistencĂ«n e kulturave parahistorike dhe avancimin e kĂ«tyre kulturave...
Mesatar
56 Leksione
515.21
Kimi
301.16
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 11 Planprogrami i Klasës XI Elementet kimike, përhapja dhe klasifikimi i tyre Ndryshimi periodik i vetive të ele...
Avancuar
21 Leksione
301.16
Klasa 11
586.15
Falas
Funksioni eksponencial Ekuacioni eksponencial Inekuacioni eksponencial Sistemet e ekuacioneve eksponenciale Ushtrime – Ekuacionet, inekuacion...
Avancuar
28 Leksione
586.15
Fizikë
107.29
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 11 Karakteristikat e lëvizjes së fluidit Ekuacioni i kontinuitetit Teorema e Toricelit Pompa e Bunzenit Levizje...
Mesatar
7 Leksione
107.29