Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Klasa 8

Kimi
Falas
Mirë se vini! ne Kursin Kimia Klasa 8 Masa absolute e atomit dhe e molekulës – 1 Masa atomike relative dhe masa molekulare relative Sasia e s...
Fillestar
31 Leksione
388.39
Klasa 8
Falas
Numrat natyrorë, të plotë dhe racionalë Ushtrime detyrash – Numrat natyrorë, të plotë dhe racionalë Numrat dhjetorë dhe numrat thyesorë Ushtr...
36 Leksione
492.37
Fizikë
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 8 Energjia kinetike Energjia mekanike, Energjia potenciale Ligji i ruajtjes së energjisë mekanike Detyra numeri...
Mesatar
27 Leksione
511.34
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.