Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Kimi

Kimi
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 12 Planprogrami Kimia organike. Kimia e komponimeve të karbonit Përbërja e komponimve organike Lidhjet kimike në...
Avancuar
29 Leksione
348.59
Kimi
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 11 Planprogrami i Klasës XI Elementet kimike, përhapja dhe klasifikimi i tyre Ndryshimi periodik i vetive të ele...
Avancuar
21 Leksione
301.16
Kimi
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 10 Kimia shkencë natyrore dhe eksperimentale Ndryshimet fizike dhe kimike Substancat e thjeshta. Elementet kimik...
Mesatar
21 Leksione
350.47
Kimi
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 9 Hyrje në kiminë organike. Komponimet organike të karbonit Karboni, element përbërës i të gjitha komponimeve or...
Mesatar
33 Leksione
292.5
Kimi
Falas
Mirë se vini! ne Kursin Kimia Klasa 8 Masa absolute e atomit dhe e molekulës – 1 Masa atomike relative dhe masa molekulare relative Sasia e s...
Fillestar
31 Leksione
388.39
Kimi
Falas
Programi i Kursit Kimia Klasa 7 Natyra dhe kimia. Kimia shkencë natyrore Materia dhe vetitë e saj Eksperimenti në kimi Energjia Substancat kimike d...
Fillestar
29 Leksione
181.24
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.