Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Kimia Klasa 7

Programi i Kursit Kimia Klasa 7 Natyra dhe kimia. Kimia shkencë natyrore Materia dhe vetitë e saj Eksperimenti në kimi Energjia Substancat kimike dhe klasifikimi i tyre Vetitë fizike dhe kimike të substancave Përzierjet. Metodat për ndarjen e tyre Simbolet dhe formulat kimike Ajri Oksigjeni Azoti Dioksidi i karbonit Uji në natyrë dhe vetitë e […]

2 399 studentët u regjistruan

Programi i Kursit Kimia Klasa 7
Natyra dhe kimia. Kimia shkencë natyrore
Materia dhe vetitë e saj
Eksperimenti në kimi
Energjia
Substancat kimike dhe klasifikimi i tyre
Vetitë fizike dhe kimike të substancave
Përzierjet. Metodat për ndarjen e tyre
Simbolet dhe formulat kimike
Ajri
Oksigjeni
Azoti
Dioksidi i karbonit
Uji në natyrë dhe vetitë e tij
Përbërja e ujit
Hidrogjeni
Struktura e atomit
Izotopet
Masat atomike relative dhe masa molekulare relative
Sistemi periodik i elementeve
Molekulat dhe jonet
Ushtrime
Lidhja jonike
Lidhja kovalente
Valenca. Ndërtimi i formulave në bazëtë valencave
Tretësirat. Përbërja e tretësirave
Reaksionit kimike
Ligjet themelore të kimisë
Paraqitja e reaksioneve kimike me barazime kimike
Llogaritjet në kimi

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

181.24
29 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.