Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Klasa 7

Kimi
Falas
Programi i Kursit Kimia Klasa 7 Natyra dhe kimia. Kimia shkencë natyrore Materia dhe vetitë e saj Eksperimenti në kimi Energjia Substancat kimike d...
Fillestar
29 Leksione
181.24
Klasa 7
Falas
Drejtëza numerike Numrat me shenjë Vlera absolute e numrave me shenjë Krahasimi i numrave me shenjë Ushtrime detyrash – numrat me shenjë (5 d...
Mesatar
39 Leksione
620.37
Fizikë
Falas
Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 7 Ndërtimi grimcor i lëndës Ligji i Paskalit. Zbatimi i Ligjit të Paskalit Enët komunikuese Ligji i Arkimedit 1...
Mesatar
30 Leksione
487.35
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.