Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Matematika Klasa 7

Drejtëza numerike Numrat me shenjë Vlera absolute e numrave me shenjë Krahasimi i numrave me shenjë Ushtrime detyrash – numrat me shenjë (5 detyra) Mbledhja e numrave me shenja të kundërta Mbledhja e numrave të kundërt dhe e zeros Mbledhja e numrave me shenjë – ligjet e mbledhjes Zbritja e numrave me shenjë Shprehjet vetëm […]

3 565 studentët u regjistruan

Drejtëza numerike
Numrat me shenjë
Vlera absolute e numrave me shenjë
Krahasimi i numrave me shenjë
Ushtrime detyrash – numrat me shenjë (5 detyra)
Mbledhja e numrave me shenja të kundërta
Mbledhja e numrave të kundërt dhe e zeros
Mbledhja e numrave me shenjë – ligjet e mbledhjes
Zbritja e numrave me shenjë
Shprehjet vetëm me mbledhjen dhe zbritjen e numrave me shenjë
Ushtrime detyrash – mbledhja dhe zbritja e numrave me shenjë (3 detyra)
Shumëzimi i numrave me shenjë
Vetitë e shumëzimit të numrave me shenjë
Pjesëtimi i numrave me shenjë
Ushtrime detyrash – shumëzimi i numrave me shenjë (5 detyra)
Ushtrime detyrash – pjesëtimi i numrave me shenjë (5 detyra)

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

620.37
39 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.