Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizika Klasa 7

Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 7 Ndërtimi grimcor i lëndës Ligji i Paskalit. Zbatimi i Ligjit të Paskalit Enët komunikuese Ligji i Arkimedit 1 & 2 Detyra. Ligji i Arkimedit Forca kryen punë Fuqia e një force Detyra për fuqinë mekanike Detyre numerike për punën mekanike Forca e shtypjes Ndërtimi i atomit Molekulat […]

1 576 studentët u regjistruan

Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 7

 1. Ndërtimi grimcor i lëndës
 2. Ligji i Paskalit. Zbatimi i Ligjit të Paskalit
 3. Enët komunikuese
 4. Ligji i Arkimedit 1 & 2
 5. Detyra. Ligji i Arkimedit
 6. Forca kryen punë
 7. Fuqia e një force
 8. Detyra për fuqinë mekanike
 9. Detyre numerike për punën mekanike
 10. Forca e shtypjes
 11. Ndërtimi i atomit
 12. Molekulat lëvizin
 13. Karakteristikat e valëve
 14. Dendësia e lëndës
 15. Ushtrime detyrash – Dendësia e lëndës
 16. Detyra numerike për rrugën
 17. Molekulat dhe madhësia e tyre
 18. Sa të mëdha janë molekulat?
 19. Atomet
 20. Intensiteti interfernecial i dritës
 21. Detyra për ushtrime te zëri
 22. Ҫ’është rryma elektrike
 23. Elektronet e lira
 24. Rrjedhja e rrymës elektrike
 25. Qarku i rrymës
 26. Disa elemente të qarkut elektrik
 27. Rezistenca elektrike
 28. Elktronet e lira dhe intensiteti i rrymës
 29. Si matet me ampermetër
 30. Ligji i Omit
 31. Ligji i Omit (Detyra numerike)

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

487.35
30 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.