Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Sociologji

Klasa 12
Falas
Vështrim hyrës në mendimin sociologjik Teksti “Sociologjia 12” synon t’u përcjellë nxënësve t&...
Mesatar
14 Leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.