Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

SOCIALE

Filtrat

Kategori

Niveli

Vlerësimi

AFTESI PER JETEN
175.23
Falas
BAZAT E PREZANTIMIT 1. ÇKA I BËN PREZENTIMET TË ADMIRUESHMEProblemi me prezentimetÇka e bën një prezentim të...
Mesatar
6 Leksione
175.23
AFTESI PER JETEN
Falas
Bazat e Menaxhimit të Projekteve Ky kurs ju mëson se si t’i menaxhoni projektet tuaja në mënyrë më efektive nga...
Mesatar
7 Leksione
AFTESI PER JETEN
Falas
Të gjithë ne jemi të njohur me vlerësimin e jashtëm dhe të brendshëm të shkollës, i cili synon të...
Mesatar
21 Leksione
HARTIMI DHE STRUKTURIMI I TEKSTIT  Gjatë hartimit të këtij teksti janë pasur parasysh dhe njohuritë e përftuara ...
Avancuar
32 Leksione
Teksti “Letërsia 11” është konceptuar si në strukturë dhe në përmbajtje sipas një mënyre t...
Mesatar
25 Leksione
Klasa 12
Falas
Vështrim hyrës në mendimin sociologjik Teksti “Sociologjia 12” synon t’u përcjellë nxënësve t&...
Mesatar
14 Leksione
Teksti “Letërsia 10” është konceptuar si në strukturë dhe në përmbajtje sipas një mënyre t...
Mesatar
30 Leksione
Filozofi
418.29
Falas
Metoda e studimit të filozofisë 1. Hartimi i kronologjisë kohore. 2. Klasifikimi i ideve, sipas periudhave historike. 3. Njohja e ku...
Mesatar
53 Leksione
418.29
TEMATIKA I PARAHISTORIA DHE ANTIKITETI NË TERRITORET SHQIPTARE • Identifikon ekzistencën e kulturave parahistorike dhe avancimin e këtyre kulturave...
Mesatar
56 Leksione
515.21
Layer 1
Identifikohu Kategoritë