Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Klasa 6

Klasa 6
Falas
Bashkësia dhe elementi Nënbashkësia Barazimi i bashkësive Prerja e bashkësive Unioni i bashkësive Diferenca e një bashkësie ndaj një bashkësie tjet...
Mesatar
39 Leksione
544.16
Fizikë
Falas
Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 6 Çka do të mësojmë në fizikë? Trupat Lënda Gjendjet e lëndës Ndërtimi grimcor i lëndës Lëngjet dhe vetitë e ty...
Fillestar
34 Leksione
521.46
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.