Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizikë

Fizikë
Falas
Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 6 Çka do të mësojmë në fizikë? Trupat Lënda Gjendjet e lëndës Ndërtimi grimcor i lëndës Lëngjet dhe vetitë e ty...
Fillestar
34 Leksione
521.46
Fizikë
Falas
Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 7 Ndërtimi grimcor i lëndës Ligji i Paskalit. Zbatimi i Ligjit të Paskalit Enët komunikuese Ligji i Arkimedit 1...
Mesatar
30 Leksione
487.35
Fizikë
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 8 Energjia kinetike Energjia mekanike, Energjia potenciale Ligji i ruajtjes së energjisë mekanike Detyra numeri...
Mesatar
27 Leksione
511.34
Fizikë
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 9 Lëvizja rrethore Detyra dhe ushtrime Viskoziteti i lëngjeve Lëvizja e lëngjeve ideale Lëvizja periodike Ekuac...
Mesatar
13 Leksione
194.9
Fizikë
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 10 Lënda dhe metodat e studimit në fizikë Vektorët Mbledhja e vektorëve Zbritja e vektorëve Trajektorja dhe rru...
Mesatar
20 Leksione
203.54
Fizikë
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 11 Karakteristikat e lëvizjes së fluidit Ekuacioni i kontinuitetit Teorema e Toricelit Pompa e Bunzenit Levizje...
Mesatar
7 Leksione
107.29
Fizikë
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 12 Ligjet themelore të optikës Ligji i thyerjes së dritës Pasqyrat e rrafshëta Pasqyrat Sferike Optika Detyra n...
Mesatar
5 Leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.