Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizika Klasa 12

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 12 Ligjet themelore të optikës Ligji i thyerjes së dritës Pasqyrat e rrafshëta Pasqyrat Sferike Optika Detyra numerike

591 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 12

Ligjet themelore të optikës

Ligji i thyerjes së dritës

Pasqyrat e rrafshëta

Pasqyrat Sferike

Optika Detyra numerike

Ligjet themelore të optikës

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

69.07
5 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.