Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Klasa 12

HARTIMI DHE STRUKTURIMI I TEKSTIT  Gjatë hartimit të këtij teksti janë pasur parasysh dhe njohuritë e përftuara ...
Avancuar
32 Leksione
BIZNES
Falas
TEMATIKA 1: ÇFARË STUDION EKONOMIA?1. Objekti i studimit të ekonomisë2. Si i marrin vendimet dhe si ndërveprojnë in...
Mesatar
43 Leksione
Klasa 12
Falas
Vështrim hyrës në mendimin sociologjik Teksti “Sociologjia 12” synon t’u përcjellë nxënësve t&...
Mesatar
14 Leksione
10 ARSYET PSE DUHET TË STUDIOJMË TEKNOLOGJINË 1 Kuptoj si krijohen gjëratEksploroj burimet natyrore dhe shndërrimin e tyre...
Mesatar
55 Leksione
GJUHE SHQIPE
Falas
HARTIMI DHE STRUKTURIMI I TEKSTIT Gjatë hartimit të tekstit Gjuha shqipe 12 janë mbajtur parasysh njohuritë e përftuara ng...
Avancuar
40 Leksione
439.79
Kimi
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 12 Planprogrami Kimia organike. Kimia e komponimeve të karbonit Përbërja e komponimve organike Lidhjet kimike në...
Avancuar
29 Leksione
348.59
Klasa 12
Falas
Kuptimi i matricës Llojet e matricave Barazimi i matricave. Shumëzimi i matricës me skalar Mbledhja e matricave Shumëzimi i matricave Ushtrime R...
Avancuar
47 Leksione
785.39
Fizikë
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 12 Ligjet themelore të optikës Ligji i thyerjes së dritës Pasqyrat e rrafshëta Pasqyrat Sferike Optika Detyra n...
Mesatar
5 Leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.