Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Historia 12 me Zgjedhje

36 studentët u regjistruan

TEMATIKA 3: MESJETA (SHEK. IV – XIV)

TEMATIKA 4: PERIUDHA MODERNE (SHEK. XV - FILLIMI I SHEK. XX)

TEMATIKA 5: PERIUDHA BASHKËKOHORE (1919-DERI MË SOT)

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.