Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Teknologjia 12 me zgjedhje

10 ARSYET PSE DUHET TË STUDIOJMË TEKNOLOGJINË 1 Kuptoj si krijohen gjëratEksploroj burimet natyrore dhe shndërrimin e tyre 2 Projektoj idetë e miaRealizoj plan projekte inovative teknologjike 3 Ndihem i lirëProvoj mënyra të ndryshme për të krijuar 4 Argëtohem dhe shpërblehemVlerësoj situata reale dhe ideoj zgjidhjen e tyre 5 Krijoj produkte reale dhe virtualeProdhoj produkte […]

469 studentët u regjistruan

10 ARSYET PSE DUHET TË STUDIOJMË TEKNOLOGJINË

1 Kuptoj si krijohen gjërat
Eksploroj burimet natyrore dhe shndërrimin e tyre

2 Projektoj idetë e mia
Realizoj plan projekte inovative teknologjike

3 Ndihem i lirë
Provoj mënyra të ndryshme për të krijuar

4 Argëtohem dhe shpërblehem
Vlerësoj situata reale dhe ideoj zgjidhjen e tyre

5 Krijoj produkte reale dhe virtuale
Prodhoj produkte me procese të thjeshta teknologjike e digjitale

6 Përdor teknologjinë në ndihmë të shëndetit
Zhvilloj sistemet teknologjike në bujqësi, industri, ndërtim, mjekësi dhe shërbime

7 Kursej para
Ricikloj mbetjet teknologjike dhe mbroj mjedisin

8 Plotësoj ëndrrat e brezave të mëparshëm
Ndërtoj projekte mbi përvojën ekzistuese të njerëzve që kanë jetuar para nesh

9 Jam miqësor me natyrën
Me projektet e mia ndihmoj për paqen dhe harmoninë e njeriut me natyrën

10 Zgjedh profesionin tim
Kontribuoj në zhvillimin e teknologjisë të së ardhmes

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

454.23
55 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.