Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Kimia Klasa 12

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 12 Planprogrami Kimia organike. Kimia e komponimeve të karbonit Përbërja e komponimve organike Lidhjet kimike në komponimet organike Formulat e komponimve organike Vetitë e komponimeve organike Klasifikimi i komponimeve organike Hibridizimi i atomeve të karbonit Izomeria. Izomeria strukturore Reaksionet e komponimeve organike Ushtrime Alkanet. Emërtimi i alkaneve Përhapja […]

610 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 12
Planprogrami
Kimia organike. Kimia e komponimeve të karbonit
Përbërja e komponimve organike
Lidhjet kimike në komponimet organike
Formulat e komponimve organike
Vetitë e komponimeve organike Klasifikimi i komponimeve organike
Hibridizimi i atomeve të karbonit
Izomeria. Izomeria strukturore
Reaksionet e komponimeve organike
Ushtrime
Alkanet. Emërtimi i alkaneve
Përhapja dhe gatitja e alkaneve
Vetitë fizike të alkaneve
Vetitë kimike të alkaneve
Anëtarët e alkaneve. Metani, etani dhe propani
Alkenet
Hidrokarburet ciklike. Cikloalkanet
Përfitimi i alkeneve. Vetitë kimike të alkeneve
Izomeria gjeometrike
Reaksionet e polimerizimit
Dienet
Alkinet. Vetitë e alkineve dhe përdorimi i tyre
Halogjenuret organike
Alkoolet
Fenolet
Eteret
Aldehidet
Ketonet
Acidet karboksilike
Esteret

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

348.59
29 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.