Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

PROVIMET

Filtrat

Kategori

Niveli

Vlerësimi

BIZNES
Falas
TEMATIKA 1: ÇFARË STUDION EKONOMIA?1. Objekti i studimit të ekonomisë2. Si i marrin vendimet dhe si ndërveprojnë in...
Mesatar
43 Leksione
Layer 1
Identifikohu Kategoritë