Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Histori

TEMATIKA I PARAHISTORIA DHE ANTIKITETI NË TERRITORET SHQIPTARE • Identifikon ekzistencën e kulturave parahistorike dhe avancimin e këtyre kulturave...
Mesatar
56 Leksione
515.21
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.