Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Gjuha Shqipe & Gjuhe te Huaja

Filtrat

Kategori

Niveli

Vlerësimi

Gjuha Shqipe & Gjuhe te Huaja
Falas
GJUHE SHQIPE
439.79
Falas
HARTIMI DHE STRUKTURIMI I TEKSTIT Gjatë hartimit të tekstit Gjuha shqipe 12 janë mbajtur parasysh njohuritë e përftuara ng...
Avancuar
40 Leksione
439.79
GJUHE SHQIPE
263.36
Falas
I dashur nxënës, Sapo e more në duar këtë libër, u besove syve, gojës, veshëve, duarve dhe zemrës t&eu...
Mesatar
43 Leksione
263.36