Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Klasa 10

Filtrat

Kategori

Niveli

Vlerësimi

Klasa 10
Falas
Gjeografia për jetën Mirëserdhët sërish në mësimin e gjeografisë! Ky është një kurs dedikuar...
Mesatar
51 Leksione
Teksti “Letërsia 10” është konceptuar si në strukturë dhe në përmbajtje sipas një mënyre t...
Mesatar
30 Leksione
GJUHE SHQIPE
263.36
Falas
I dashur nxënës, Sapo e more në duar këtë libër, u besove syve, gojës, veshëve, duarve dhe zemrës t&eu...
Mesatar
43 Leksione
263.36
Kimi
350.47
Falas
Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 10 Kimia shkencë natyrore dhe eksperimentale Ndryshimet fizike dhe kimike Substancat e thjeshta. Elementet kimik...
Mesatar
21 Leksione
350.47
Klasa 10
605.05
Falas
Gjykimet Konjuksioni dhe disjunksioni Negacioni, implikacioni dhe ekuivalenca Formulat e gjykimeve KuantifikatorĂ«t Ushtrime – Gjykimet BashkĂ«...
Mesatar
33 Leksione
605.05
Fizikë
203.54
Falas
Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 10 Lënda dhe metodat e studimit në fizikë Vektorët Mbledhja e vektorëve Zbritja e vektorëve Trajektorja dhe rru...
Mesatar
20 Leksione
203.54