Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizika Klasa 10

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 10 Lënda dhe metodat e studimit në fizikë Vektorët Mbledhja e vektorëve Zbritja e vektorëve Trajektorja dhe rruga Shpejtësia mesatare Shpejtësia çastit Lëvizjet e njëtrajtshme drejtvizore Detyra numerike (levizja e njetrajtshme) Lëvizja e lakuar Përkufizimi i nxitimit Lëvizjet drejtvizore me nxitim konstant Dimensionet dhe madhesite fizike Lidhshmeria e […]

1 160 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 10

Lënda dhe metodat e studimit në fizikë

Vektorët

Mbledhja e vektorëve

Zbritja e vektorëve

Trajektorja dhe rruga

Shpejtësia mesatare

Shpejtësia çastit

Lëvizjet e njëtrajtshme drejtvizore

Detyra numerike (levizja e njetrajtshme)

Lëvizja e lakuar

Përkufizimi i nxitimit

Lëvizjet drejtvizore me nxitim konstant

Dimensionet dhe madhesite fizike

Lidhshmeria e fizikes me shkenca tjera

Sistemi nderkombetar SI

Pika materiale

Shpejtësia – Detyra numerike

Detyra numerike – nxitimi konstant

Detyra numerike

Veprimi reciprok i trupave (Detyra numerike)

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

203.54
20 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.