Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Matematika Klasa 10

Gjykimet Konjuksioni dhe disjunksioni Negacioni, implikacioni dhe ekuivalenca Formulat e gjykimeve Kuantifikatorët Ushtrime – Gjykimet Bashkësitë Nënbashkësia. Bashkësitë e barabarta Veprimet themelore me bashkësitë. Vetitë Ushtrime – Bashkësitë Çifti i renditur Produkti kartezian Ushtrime – Çifti i renditur. Produkti kartezian Relacioni Binar Vetitë e relacionit binar Relacioni i ekuivalencës Relacioni i Renditjes Ushtrime – Relacioni […]

3 117 studentët u regjistruan
 1. Gjykimet
 2. Konjuksioni dhe disjunksioni
 3. Negacioni, implikacioni dhe ekuivalenca
 4. Formulat e gjykimeve
 5. Kuantifikatorët
 6. Ushtrime – Gjykimet
 7. Bashkësitë
 8. Nënbashkësia. Bashkësitë e barabarta
 9. Veprimet themelore me bashkësitë. Vetitë
 10. Ushtrime – Bashkësitë
 11. Çifti i renditur
 12. Produkti kartezian
 13. Ushtrime – Çifti i renditur. Produkti kartezian
 14. Relacioni Binar
 15. Vetitë e relacionit binar
 16. Relacioni i ekuivalencës
 17. Relacioni i Renditjes
 18. Ushtrime – Relacioni binar
 19. Kuptimi i pasqyrimit
 20. Llojet e pasqyrimit
 21. Pasqyrimi invers
 22. Kompozimi i pasqyrimeve
 23. Ushtrime – Pasqyrimet
 24. Kuptimi i veprimit binar
 25. Ligjet e veprimeve binare – grupi
 26. Ushtrime – veprimet binare – Detyra
 27. Bashkësia e numrave realë R
 28. Ushtrime detyrash – Veprimet me numrat realë
 29. Intervali

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

605.05
33 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.