Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Kimia Klasa 10

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 10 Kimia shkencë natyrore dhe eksperimentale Ndryshimet fizike dhe kimike Substancat e thjeshta. Elementet kimike Substancat e përbëra. Komponimet kimike Përzierjet. Metodat për ndarjen e tyre Simbolet kimike dhe formulat Llojet e formulave kimike Masat atomike dhe masat molekulare relative Ushtrime. Masat atomike dhe masat molekulare relative Barazimet […]

1 466 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 10
Kimia shkencë natyrore dhe eksperimentale
Ndryshimet fizike dhe kimike
Substancat e thjeshta. Elementet kimike
Substancat e përbëra. Komponimet kimike
Përzierjet. Metodat për ndarjen e tyre
Simbolet kimike dhe formulat
Llojet e formulave kimike
Masat atomike dhe masat molekulare relative
Ushtrime. Masat atomike dhe masat molekulare relative
Barazimet (ekuacionet) kimike
Sasia e substancës (moli)
Ushtrime. Sasia e substancës (moli)
Llogaritje në bazë të barazimeve kimike
Gjendja e gaztë e materies
Struktura e atomit. Modeli i atomit sipas Rutherford-it
Sistemi periodik i elementeve
Lidhjet kimike
Kristalet
Termodinamika kimike
Kinetika e reaksioneve kimike
Drejtpeshimi kimik

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

350.47
21 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.