Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

PROVIMET E MATURES

BIZNES
Falas
TEMATIKA 1: ÇFARË STUDION EKONOMIA?1. Objekti i studimit të ekonomisë2. Si i marrin vendimet dhe si ndërveprojnë in...
Mesatar
43 Leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.