Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizika Klasa 11

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 11 Karakteristikat e lëvizjes së fluidit Ekuacioni i kontinuitetit Teorema e Toricelit Pompa e Bunzenit Levizjet lëkundese Detyra për valë Detyra për lëkundje

702 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 11

Karakteristikat e lëvizjes së fluidit

Ekuacioni i kontinuitetit

Teorema e Toricelit

Pompa e Bunzenit

Levizjet lëkundese

Detyra për valë

Detyra për lëkundje

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

107.29
7 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.