Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizika Klasa 8

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 8 Energjia kinetike Energjia mekanike, Energjia potenciale Ligji i ruajtjes së energjisë mekanike Detyra numerike Lëvizja e njëtrajtshme drejtvizore Të njehësojmë shpejtësinë Të njehësojmë rrugën Të njehësojmë kohën Ndarja e lëvizjeve sipas shpejtësisë Lëvizja e ndryshueshme Lëvizja dhe qetësia relative Shpejtësia mesatare Detyra numerike për rrugën Detyra – […]

1 380 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Fizika Klasa 8
Energjia kinetike
Energjia mekanike, Energjia potenciale
Ligji i ruajtjes së energjisë mekanike
Detyra numerike
Lëvizja e njëtrajtshme drejtvizore
Të njehësojmë shpejtësinë
Të njehësojmë rrugën
Të njehësojmë kohën
Ndarja e lëvizjeve sipas shpejtësisë
Lëvizja e ndryshueshme
Lëvizja dhe qetësia relative
Shpejtësia mesatare
Detyra numerike për rrugën
Detyra – Enërgjia Kinetike
Detyra Logjike
Shpëjtesia relative
Magnetët e përhershme dhe fusha magnetike
Detyra – Ligi II Njutonit
Drita dhe përhapja e saj
Burimet e dritës
Si përhapet drita
Shpejtesia e drites ne mjedise te ndryshme
Detyra numerike për shpejtësin e dritës
Thyerja e dritës
Thyerja e dritës. Detyra numerike
Detyra Numerike
Nxitimi dhe rruga

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

511.34
27 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.