Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Fizika Klasa 6

Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 6 Çka do të mësojmë në fizikë? Trupat Lënda Gjendjet e lëndës Ndërtimi grimcor i lëndës Lëngjet dhe vetitë e tyre Gazet dhe vetitë Vetitë e trupave të ngurtë Trupat e ngurtë mund të dëfërmohen Matja e madhësive fizike Shumëfishat Nënfishat Detyra numerike – Matja e gjatësisë Matja […]

1 775 studentët u regjistruan

Mirë se vini në Kursin Fizika Klasa 6

 1. Çka do të mësojmë në fizikë?
 2. Trupat
 3. Lënda
 4. Gjendjet e lëndës
 5. Ndërtimi grimcor i lëndës
 6. Lëngjet dhe vetitë e tyre
 7. Gazet dhe vetitë
 8. Vetitë e trupave të ngurtë
 9. Trupat e ngurtë mund të dëfërmohen
 10. Matja e madhësive fizike
 11. Shumëfishat
 12. Nënfishat
 13. Detyra numerike – Matja e gjatësisë
 14. Matja e sipërfaqes
 15. Përkufizimi i madhësive fizike
 16. Detyra numerike – Matja e sipërfaqes
 17. Vëllimi
 18. Detyrë për vellimin
 19. Masa e trupit
 20. Gabimet gjate matjes Matja gjatësisë
 21. Gabimet gjate matjes – Matja e masës
 22. Lëvizja dhe qetësia
 23. Trajektorja dhe rruga
 24. Të matim kohën
 25. Rruga dhe shpejtësia
 26. Detyra numerike – Rruga, shpejtësia dhe koha
 27. Kur kryejmë punë
 28. Detyra për punën mekanike
 29. Detyra për peshën e trupave
 30. Detyra numerike – Ushtrime
 31. Njohuritë e nxëna 1
 32. Njohuritë e nxëna 2
 33. Njohuritë e nxëna 3
 34. Njohuritë e nxëna 4

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

521.46
34 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.