Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Kimia Klasa 11

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 11 Planprogrami i Klasës XI Elementet kimike, përhapja dhe klasifikimi i tyre Ndryshimi periodik i vetive të elementeve kimike Klasifikimi i elementeve në bazë të strukturës elektronike të atomeve të tyre Elementet e bllokut s. Ushtrime Elementet e grupit 1 Kaliumi dhe komponimet e tij Elementet e tjera […]

731 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 11
Planprogrami i Klasës XI
Elementet kimike, përhapja dhe klasifikimi i tyre
Ndryshimi periodik i vetive të elementeve kimike
Klasifikimi i elementeve në bazë të strukturës elektronike të atomeve të tyre
Elementet e bllokut s.
Ushtrime
Elementet e grupit 1
Kaliumi dhe komponimet e tij
Elementet e tjera alkaline. Li, Rb, Cs dhe Fr
Ushtrime. Elementet e grupit 1.
Elementet e grupit 2.
Kalciumi
Ushtrime. Metalet alkalino tokësore.
Elementet e bllokut p. Elementet e grupit 17. Elementet halogjene
Klori. Komponimet e klorit
Bromi
Ushtrime
Jodi dhe astati
Elementet e grupit 16​
Elementet e grupit të 15-të
Elememntet e grupit të 14-të
Elementet e grupit të 13-të

Të dashur nxënës, ky është viti i pestë në të cilin ju do të mësoni kimi duke llogaritur edhe tre vite të shkollës fillore. Në klasën e 11-të kimia është e njejtë me kiminë e klasës së 8-të, por kuptohet në një nivel më të avasuar. Edhe këtu do të përdorim, tabela, grafiqe, vizatime, figura, fotografi dhe eksperimente të ndryshme që ju sa më lehtë ta kuptoni kiminë e këtij niveli. Në vazhdim do t’i shihni kapitujt e rradhitur që do t’i mësoni në kiminë e klasës 11-të.

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

301.16
21 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.