Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Kimia Klasa 9

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 9 Hyrje në kiminë organike. Komponimet organike të karbonit Karboni, element përbërës i të gjitha komponimeve organike Lidhjet kimike në komponimet organike Formulat e komponimeve organike Vetitë e komponimeve organike Klasifikimi i komponimeve organike Izomeria Reaksionet e komponimeve organike Hidrokarburet. Alkanet Emërtimi i alkaneve Përfitimi i alkaneve. Vetitë […]

1 481 studentët u regjistruan

Mirë se vini ne Kursin Kimia Klasa 9
Hyrje në kiminë organike. Komponimet organike të karbonit
Karboni, element përbërës i të gjitha komponimeve organike
Lidhjet kimike në komponimet organike
Formulat e komponimeve organike
Vetitë e komponimeve organike
Klasifikimi i komponimeve organike
Izomeria
Reaksionet e komponimeve organike
Hidrokarburet. Alkanet
Emërtimi i alkaneve
Përfitimi i alkaneve. Vetitë fiziko kimike të tyre
Metani dhe etani
Ushtrime. Emërtimi i alkaneve
Ushtrime. Izomeria e alkaneve
Alkenet
Përfitimi i akeneve. Vetitë kimike të tyre
Reaksionet e polimerizmit
Izomeria gjeometrike
Alkinet. Përfitimi i tyre
Vetitë e alkineve dhe përdorimi i tyre
Cikloalkanet
Benzeni
Lëndët e djegies. Qymyri, nafta dhe gazi natyror
Alkoolet. Vetitë fiziko kimike të alkooleve
Fenolet
Aldeidet dhe ketonet
Acidet kaboksilike
Esteret
Aminat
Yndyrat
Sapunët dhe deterxhentet
Karbohidratet (sheqernat)
Alkaloidet dhe vitaminat
Aminoacidet dhe proteinat

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

292.5
33 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.