Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Kimia Klasa 8

Mirë se vini! ne Kursin Kimia Klasa 8 Masa absolute e atomit dhe e molekulës – 1 Masa atomike relative dhe masa molekulare relative Sasia e substances (moli). Masat molare Vëllimi molar i gazeve Pjesëmarrja në përqindje e elementeve në komponim Llogaritja e masës së reaktantëve dhe e produkteve të reaksionit Ushtrime – Masa absolute […]

1 994 studentët u regjistruan

Mirë se vini! ne Kursin Kimia Klasa 8
Masa absolute e atomit dhe e molekulës – 1
Masa atomike relative dhe masa molekulare relative
Sasia e substances (moli). Masat molare
Vëllimi molar i gazeve
Pjesëmarrja në përqindje e elementeve në komponim
Llogaritja e masës së reaktantëve dhe e produkteve të reaksionit
Ushtrime – Masa absolute e atomit dhe e molekules
Ushtrime Detyrash – Masat molekulare relative.
Ushtrime – Llogaritja e mases se reaktanteve dhe e produkteve te reaksionit
Ushtrime. Vellimi molar i gazeve
Shpejtësia e reaksioneve kimike
Baraspesha (ekulibri) kimike
Reaksionet e oksido reduktimit
Barazimi i reaksioneve redoks
Ushtrime. Barazimi i reaskioneve redoks
Elementet kimike dhe klasifikimi i tyre
Klori
Oksigjeni
Sulfuri. Komponimet e sulfurit
Azoti. Acidi nitrik
Fosfori
Karboni. Silici
Metalet
Natriumi
Magnezi
Kalciumi
Hekuri
Bakri
Plumbi
Zinku
Alumini

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

388.39
31 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.