Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Vetëvlerësimi i Shkollës

Të gjithë ne jemi të njohur me vlerësimin e jashtëm dhe të brendshëm të shkollës, i cili synon të sigurojë llogaridhënien në mënyrë profesionale ndaj autoriteteve. Këto procedura ofrojnë informacione për shkollat ​​për performancën e tyre në krahasim me standardet e pritshme kombëtare. Megjithatë, është thelbësore të shtrohet pyetja se si vlerësimi i shkollës mund […]

28 studentët u regjistruan

Të gjithë ne jemi të njohur me vlerësimin e jashtëm dhe të brendshëm të shkollës, i cili synon të sigurojë llogaridhënien në mënyrë profesionale ndaj autoriteteve. Këto procedura ofrojnë informacione për shkollat ​​për performancën e tyre në krahasim me standardet e pritshme kombëtare. Megjithatë, është thelbësore të shtrohet pyetja se si vlerësimi i shkollës mund të shndërrohet në një aktivitet profesional që mbështet zhvillimin institucional lokal të shkollave, bazuar në identifikimin e çështjeve lokale dhe metodologjive që mund të vihen në praktikë për përmirësim.

3. SISTEMI ARSIMOR

4. Metoda e vetëvlerësimit të shkollës për qëllime përmirësimi

5. Kapitujt tematikë

6. Vlerësimi i Seminarit - Mbyllja

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.