Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Ndërto një Website me Python dhe Google App Engine

Ndërto një Website me Python dhe Google App Engine Në këtë klasë do të mësoni si të ndërtoni një Website me gjuhën programuese Python mbi platformën Google App Engine. Python është një gjuhë shumë e pasur dhe kompanitë gjigante si Google e përdorin për aplikacione të ndryshme. Google App Engine është platformë që punon mbi […]

1 088 studentët u regjistruan

Ndërto një Website me Python dhe Google App Engine

Në këtë klasë do të mësoni si të ndërtoni një Website me gjuhën programuese Python mbi platformën Google App Engine.

Python është një gjuhë shumë e pasur dhe kompanitë gjigante si Google e përdorin për aplikacione të ndryshme. Google App Engine është platformë që punon mbi infrastrukturën e Google Cloud dhe ofron vegla të mrekullueshme për ndërtimin e aplikacioneve si: Website, Mobile Apps, dhe Games. Ridvan Aliu fillon prej shpjegimit të stilit MVC që do ta përdorë për ndërtimin e Websajtit “Magic Quotes”, pastaj instalimin e Python dhe Google App Engine, si dhe lidhjen me databazën NoSQL qe e ofron Google App Engine.

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

65.28
9 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.