Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Matematika Klasa 6

Bashkësia dhe elementi Nënbashkësia Barazimi i bashkësive Prerja e bashkësive Unioni i bashkësive Diferenca e një bashkësie ndaj një bashkësie tjetër Prodhimi kartezian i dy bashkësive Ushtrime detyrash – Bashkësitë (14 detyra) Kuptimi i pasqyrimit Pasqyrimi si bashkësi dyshesh të renditura Ushtrime detyrash – Pasqyrimet (7 detyra)

3 591 studentët u regjistruan
 1. Bashkësia dhe elementi
 2. Nënbashkësia
 3. Barazimi i bashkësive
 4. Prerja e bashkësive
 5. Unioni i bashkësive
 6. Diferenca e një bashkësie ndaj një bashkësie tjetër
 7. Prodhimi kartezian i dy bashkësive
 8. Ushtrime detyrash – Bashkësitë (14 detyra)
 9. Kuptimi i pasqyrimit
 10. Pasqyrimi si bashkësi dyshesh të renditura
 11. Ushtrime detyrash – Pasqyrimet (7 detyra)

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

544.16
39 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.