Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Matematika Klasa 11

Funksioni eksponencial Ekuacioni eksponencial Inekuacioni eksponencial Sistemet e ekuacioneve eksponenciale Ushtrime – Ekuacionet, inekuacionet dhe sistemet e ekuacioneve Kuptimi i logaritmit Funksioni logaritmik Rregullat e logaritmimit Ekuacionet logaritmike Logaritmi dhjetor (log), logaritmi natyror (ln) dhe logaritmi binar (lg) Antilogaritmimi Zbatimi i logaritmit Inekuacionet logaritmike Sistemet e ekuacioneve logaritmike me dy të panjohura Ushtrime – Ekuacionet […]

2 707 studentët u regjistruan

Funksioni eksponencial
Ekuacioni eksponencial
Inekuacioni eksponencial
Sistemet e ekuacioneve eksponenciale
Ushtrime – Ekuacionet, inekuacionet dhe sistemet e ekuacioneve
Kuptimi i logaritmit
Funksioni logaritmik
Rregullat e logaritmimit
Ekuacionet logaritmike
Logaritmi dhjetor (log), logaritmi natyror (ln) dhe logaritmi binar (lg)
Antilogaritmimi
Zbatimi i logaritmit
Inekuacionet logaritmike
Sistemet e ekuacioneve logaritmike me dy të panjohura
Ushtrime – Ekuacionet logaritmike
Ushtrime – Inekuacionet logaritmike
Njësitë për matjen e këndit
Rrethi trigonometrik
Përkufizimi i funksioneve sin, cos, tan, cot, sec dhe csc të këndit të çfarëdoshëm
Shenjat e funksioneve trigonometrike nëpër kuadrante
Perioda e funksioneve trigonometrike
Shndërrimi në kuadrantin e parë
Funksionet trigonometrike të këndit të kundërt
Identitetet themelore trigonometrike
Rrjedhime të identiteteve themelore trigonometrike
Përdorimi i kalkulatorit për llogaritjen e vlerave të funksioneve trigonometrike
Ushtrime – Elemente të trigonometrisë
Sektori dhe harku rrethor

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

586.15
28 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.