Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Bazat e WordPressit

Ky kurs i përmban videot për njohuritë esenciale për një web-site të përkrahur nga WordPress. Kursi fillon nga gjërat fillestare siç janë instalimi dhe administrimi elementar i WordPress-it. Pastaj vazhdon në detalet e postimit siç janë formatizimi, fotot dhe videot. Në fund ka udhëzime për menaxhimin e faqeve, menyve, pamjes grafike të web-site-it dhe konfigurimin […]

1 660 studentët u regjistruan

Ky kurs i përmban videot për njohuritë esenciale për një web-site të përkrahur nga WordPress. Kursi fillon nga gjërat fillestare siç janë instalimi dhe administrimi elementar i WordPress-it. Pastaj vazhdon në detalet e postimit siç janë formatizimi, fotot dhe videot. Në fund ka udhëzime për menaxhimin e faqeve, menyve, pamjes grafike të web-site-it dhe konfigurimin më të avancuar.

Kursi përmban një numër të madh videosh që i demonstrojnë hap pas hapi temat vijuese:

 

·        Hyrje

·        Instalimi, administrimi dhe postimi

·        ​Teksti, fotot dhe videot

·        Revisions dhe publikimi

·        Faqet dhe shabllonat

·        Temat, menutë, widget-at dhe plugin-at

·        Konfigurimi dhe administrimi

 

 

Ky kurs është sponsorizuar nga Risi Albania

Logo Risi Albania Sponsor

RisiAlbania
Rr. Ismail Qemali, P18, H.3, Apt. 15
Tirana, Albania

+355 (0) 422 48 527
info@risialbania.al

 

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

128.21
7 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.