Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Bazat e Prezantimit

BAZAT E PREZANTIMIT 1. ÇKA I BËN PREZENTIMET TË ADMIRUESHMEProblemi me prezentimetÇka e bën një prezentim të admirueshëm?Të bindurit: Kalimi nga Pika A në Pikën BPërshtatja me pikëpamjen e audiencësZhvendosja e fokusit nga Veçoritë te PërfitimetKuptimi i nevojave të audiencës suajSkenari i prezentimit 2. PLANIFIKIMI I PREZENTIMIT TUAJPsikologjia e prezentimitKuptimi i nivelit të dijes të […]

314 studentët u regjistruan

BAZAT E PREZANTIMIT

1. ÇKA I BËN PREZENTIMET TË ADMIRUESHME
Problemi me prezentimet
Çka e bën një prezentim të admirueshëm?
Të bindurit: Kalimi nga Pika A në Pikën B
Përshtatja me pikëpamjen e audiencës
Zhvendosja e fokusit nga Veçoritë te Përfitimet
Kuptimi i nevojave të audiencës suaj
Skenari i prezentimit

2. PLANIFIKIMI I PREZENTIMIT TUAJ
Psikologjia e prezentimit
Kuptimi i nivelit të dijes të audiencës suaj
Identifikimi i vlerës së audiencës: Çka ka aty për ta?
Rreziku i adresimit jokorrekt ndaj audiencës
Bërja e strategjive për reagime të mundshme të audiencës
Përshtatja me stilin e komunikimit të audiencës suaj
Ndërtimi i kredibilitetit

3. DIZAJNIMI I PREZENTIMIT TUAJ
Grumbulli i shënimeve prapa skenës
Korniza për Brainstorm
Mbledhja e informacionit tuaj
Balansimi i logjikës dhe emocionit
Organizojeni përmbajtjen tuaj
Gjetja e rrjedhës së duhur
Strukturat e Rrjedhës

4. DIZAJNIMI I SLAJDEVE TUAJA
Skicimi i prezentimit tuaj
Roli i duhur i grafikave
Fokusi te prezentuesi
Zhvillimi i slajdeve dhe i imazheve
Ndërtimi i pakos suaj të slajdeve
Fuqia e grafikave numerike
Pie Chart-at
Bërja e ndryshimeve

5. BËRJA E PREZENTIMIT TUAJ
Ushtrimet e bëjnë përsosmërinë
Qetësimi i nervave
Bëni nxemje
Përdorja e mençur e hapësirës
Gjestet tërheqëse
Kontakti strategjik me sy
Hapja dhe mbyllja e fuqishme e prezentimit
Mbajtja e sesionit me Pyetje dhe Përgjigje
Lista juaj kontrolluese për dhënien e prezentimit

6. ZHVILLIMI I AFTËSIVE TUAJA
Zhvillimi i aftësive tuaja
Analizimi i audiencës suaj
Ndërtimi i kredibilitetit tuaj
Organizimi për sukses
Skica e prezentimit
Dizajnimi i elementeve vizuale efektive
Lista kontrolluese për vlerësimin e prezentimit
Plani i veprimit për aftësitë e të folurit
Hapat vijues

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

175.23
6 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.