Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Mësoni HTML5 dhe CSS3

Mësoni HTML5 & CSS3 Nga kjo klase ju mund te mesoni shumë, gjera interesante qe kanë të bëjnë me gjuhët të Website’it HTML5 dhe CSS3. Ndani disa minuta nga koha ditore e juaja dhe dëgjoni ligjëratat me vëmendje, praktikoni ato dhe do ta shihni veten më të ditur në këtë lëndë.   Në këtë klasë […]

58 studentët u regjistruan

Mësoni HTML5 & CSS3

Nga kjo klase ju mund te mesoni shumë, gjera interesante qe kanë të bëjnë me gjuhët të Website’it HTML5 dhe CSS3.

Ndani disa minuta nga koha ditore e juaja dhe dëgjoni ligjëratat me vëmendje, praktikoni ato dhe do ta shihni veten më të ditur në këtë lëndë.

 

Në këtë klasë ju do të mësoni gjuhët HTML5 dhe CSS3 nga gjërat më të thjeshta deri te ato më të përbëra.

Klasa përmban  mësime praktik me zë ( Tutorials with audio)

Ligjërërojnë: Arianit Hetemi dhe Dardan Hasani.

 

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

170.48
5 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.