Keni Pyetje?
Mesazhi u dërgua. Mbylle

Androidi flet Shqip

Androidi flet shqip Studentet nga kjo klase do te mesojne per kodimin ne platformen Android. Kjo klase permes shembujve praktike, shpjegimit te tyre si dhe permes nje aplikacioni konkret do ju jape studenteve hapat bazik per zhvillim ne Android. Ne klase perfshihen qe nga instalimi, pergatitja e ambientit te punes, konfigurimi i veglave te punes, […]

2 241 studentët u regjistruan

Androidi flet shqip

Studentet nga kjo klase do te mesojne per kodimin ne platformen Android. Kjo klase permes shembujve praktike, shpjegimit te tyre si dhe permes nje aplikacioni konkret do ju jape studenteve hapat bazik per zhvillim ne Android. Ne klase perfshihen qe nga instalimi, pergatitja e ambientit te punes, konfigurimi i veglave te punes, dizajnimi i pamjes se aplikacioneve, interaksioni me pamjen e aplikacionit, perdorimi i databazes, threadave e shume elementeve te tjera e deri tek shpjegimi i koncepteve te programimit dhe te pjeseve qe lidhen me platformen Android.

Bëhu i pari që shton një vlerësim.

Ju lutem, futu për të lënë një vlerësim

Përfshin

245.56
15 leksione
Kjo faqe interneti përdor cookie dhe kërkon të dhënat tuaja personale për të përmirësuar përvojën tuaj të shfletimit.