• S’ka produkte në shportë.

Course Curriculum

Excel
1 Cfare eshte Programi Excel 00:00:00
2 Dritarja e Excelit dhe perdorimi i Menyse 00:00:00
3 Libri dhe Fletet e punes ne Programin Excel 00:00:00
4 Puna me Qelizat e Fletes se punes ne Programin Excel 00:00:00
5 Formatimi i Qelizave ne Progamin Excel 00:00:00
6 Puna me Rrjeshta dhe Kollona ne Programin Excel 00:00:00
7 Formulat dhe Funksionet ne Programin Excel 00:00:00
8 Diagramet Paraqitja grafike e te dhenave ne Programin Excel 00:00:00
9 Fshehja e te dhenave ne Programin Excel 00:00:00
10 Zhvendosja dhe kopjimi ne Programin Excel 00:00:00
11 Renditja dhe Filtrimi i te dhenave 00:00:00
12 Shtypshkrimi ose Printimi i te dhenave ne Programin Excel 00:00:00
13 Siguria e Fletes se punes ne Programin Excel 00:00:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.