• S’ka produkte në shportë.

Course Curriculum

1 Cfare eshte Excel-i
1.1 Cfare duhet ditur 00:00:00
1.2 Perdorimi i fleteve te punes ne Excel 00:00:00
2 Nderfaqja e perdoruesit
2.1 Startimi dhe dalja nga programi Excel 00:00:00
2.2 Dritarja e programit Excel 00:00:00
2.3 Aksesimi i komandave 00:00:00
2.4 Perdorimi i dritareve dialoguese 00:00:00
2.5 Reference e shpejte 00:00:00
3 Bazat e perpunimit te fleteve te punes
3.1 Levizja neper fleten e punes 00:00:00
3.2 Hedhja e te dhenave 00:00:00
3.3 Perpunimi dhe fshirja e te dhenave ne qeliza 00:00:00
3.4 Markimi i qelizave 00:00:00
3.5 Prapesimi i veprimeve 00:00:00
3.6 Printimi i fleteve te punes 00:00:00
3.7 Ruajtja dhe mbyllja e librave te punes 00:00:00
3.8 Krijimi dhe hapja e librave te punes 00:00:00
3.9 Kalimi nga nje liber i hapur pune tek tjetri 00:00:00
3.10 Reference e shpejte 00:00:00
3.11 Ushtrim praktik 00:00:00
4 Puna me formulat
4.1 Struktura dhe hedhja e formulave 00:00:00
4.2 Funksioni i shumatores 00:00:00
4.3 Perpunimi i formulave 00:00:00
4.4 Reference e shpejte 00:00:00
4.5 Ushtrim praktik 00:00:00
5 Perdorimi i ndihmes ne Excel

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.