• S’ka produkte në shportë.

trajnime per mesuesit

FREE

About Course

Enter full description of the course.

About Instructor

administrator
Courses
104
4.28 4.279999999999999
Reviews
0
Students
24783

Curriculum

   • 1.Testi Qasje gjithëpërfshirëse, për të luftuar fenomenin e segregimit me bazë etnie, sociale dhe ekonomike 01:00:00

  Reviews

  N.A

  0 ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

  No Reviews found for this course.

  Template Design © VibeThemes. All rights reserved.